Tatlarin İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmek.

Misyon: Tatlarin İmam-Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 8:30-15:15
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tatlariniho.meb.k12.tr

Adres - Kasabası Poyraz Caddesi No27 Acıgöl Nevşehir

Yerleşim Yeri - Tatlarin Kasabası/Acıgöl/NEVŞEHİR

Adres - Kasabası Poyraz Caddesi No27 Acıgöl Nevşehir

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Nevşehir iline 27 km, Acıgöl ilçesine 13 km uzaklıktadır.